Despre Stampin' Up



In anul 1988, Shelli Gardner, co-fondatoare companiei Stampin' Up!, impreuna cu sora ei au inceput sa vanda stampile in Las Vegas.
De atunci  Stampin' Up! vine in ajutorul celor ce doresc sa isi descopere si sa isi exprime creativitatea, prin materiale, tehnici, desene si stampile cu diferite modele .
De 24 de ani, Stampin' Up! ofera o linie exclusiva de seturi de stampile decorative din cauciuc dar si accesorii pentru decor, felicitari, proiecte de artizanat si scrapbooking.



Produsele Stampin'Up ! nu se gasesc in magazine dar pot fi achizitionate prin reteaua de demonstratori independenti Stampin'Up!. In prezent  sunt mai mult de 40.000 de demonstranti entuziasti 'din Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Franta , Germania, Austria si Tarile de jos, care invata sa foloseasca stampilele decorative. (din pacate in Romania nu a ajuns).
In cataloagele din dreapta sunt prezentate seturile de stampile decorative din cauciuc, markere,tusuri, perforatoare si alte accesorii pentru crafting.
Culorile si nuantele sunt impartite in 4 Familii de Culori pentru a face cat mai simpla potrivirea materialelor in proiectul ce trebuie realizat.
De exemplu exista aceeasi nuanta atat pentru carton cat si pentru panglici si tusurile stampilelor.

                         Familiile de culoare sunt:


                        Bright Collection 
                        Subtles Collection
                        Regals Collection
                        Neutrals Collection 


Fiecare colectie sau familie cuprinde cate 10 culori sau nuante, si fiecare dintre acestea au cate un nume. 
Acelasi nume il are atat cartonul cat si tusurile, markerele si panglicile.




No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...